Haber

Isparta Milletvekili Aylin Cesur: ‘Isparta seçime hazır, tarih yazacak ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapacak’

Haberler: BERKAY VAROL – Kamera: FATİH NAZIM EFE

İyi parti Isparta Milletvekili Aylin Gözü pek, “Bir an önce seçimlerin gelmesini istiyoruz ve sandık başına gitmek istiyoruz. Isparta seçime hazır. Biz de seçime hazırız. Isparta Partisi Isparta’da tarih yazacak ve sandık başına gidecek.” Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapın, biz de inşallah Cumhurbaşkanımız Meral Akşener’i başbakan yapacağız.” ” söz konusu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün Isparta’da yapılacak mitingde halka seslenecek. İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur, Akşener’in Isparta programı öncesi ANKA HaberlerKurumun sorularını yanıtladı.

cesur dedi ki:

“ISPARTA 14 GÜN SABIRLI BİLE TAVSİYE ETMEDİ”

Cesur, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi ve 28’inci Milletvekili seçimi için, “Isparta seçime hazır. Isparta 14 gündür sabretmeye bile tahammülü yok. Günlerdir sokaklardayım. Isparta’dan tek bir ses yükseliyor: “Bu ses artık hiç çekinmeden, korkmadan yüksek sesle söyleniyor. Kızlarımız, kadınlarımız ve gençlerimiz söylüyor.”

BİR GENÇ BANA ‘SAYIN AVUKAT BEN TÜRK MİLLİYETÇİSİYİM, ŞİMDİ EKMEĞİMİ KAZANAMAZSIM’ DEDİ

Cesur, genç bir sanayici esnafıyla aralarında geçen sohbeti şöyle aktardı:

“Bugün çok genç bir sanayi esnafı, 25 yaşında bir kardeşim araba tamiri yapıyordu. Lütfen bizi göndermeyin.”

“DEMİREL’İN HİKÂYESİNDE 15 GÜN DAHA SABIRLI OL, RAHAT UYU, SABAH UYUMA DEDİM”

Cesur, “Ağabeyim az önce geldi ’65 yaşım yetmiyor, açım’ dedi. Önce 850 TL için önerge verdik artırın 1500 TL oldu.Bugün açlığın sonunun ne kadar olduğunu herkes biliyor.En az 10 kat artması gerekiyor.Çünkü Demirel’in (9.Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel) ) memleket her yer susuz, barajlar kurudu.İlçe ve köylerde en yaygın talep susuzluk.Mazotuyla, gübresiyle, esnafıyla, çiftçisiyle, çiftçisiyle bir tarım ve hayvancılık kenti. Hizmetçiler, “Emeklinin yüzünün gülemediği bir Isparta oldu. Her yerde omuzlarım var, dik gidiyorum, az kaldı diyorum. 15 gün daha sabredin, rahat uyuyun, sabahleyin de ‘uykuya dalma’ diyorum, Demirel’in deyimiyle sandığa gidin” diye konuştu.

“KEMAL KILIÇDAROĞLU’YU CUMHURBAŞKANI YAPACAĞIZ, GENEL BAŞKANIMIZ MERAL AKŞENER’İ BAŞBAKAN’A YAKLAŞTIRACAĞIZ”

Bugün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Isparta’ya geliyor. Akşener, saat 11.30’da Ispartalılar ile buluşacak. Cesur, “Sayın Başkan Meral Akşener geliyor. Isparta halkı büyük bir heyecanla Meral Akşener’i bekliyor. Genel Başkanımız burada Isparta halkıyla buluşacak. Biraz daha 15 gün daha gönüllere serpilecek. Çok keyifli plan ve projelerimiz hazır.Bir dakika”Önce seçimler gelsin ve sandık başına gitmek istiyoruz. Isparta seçime hazır. Seçime hazırız. YETER Partisi Isparta’da tarih yazıp Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapacak, biz de inşallah Genel Başkanımız Meral Akşener’i başbakan yapacağız” dedi.

Kaynak: ANKA / Siyaset

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu